LA LLIBRERIA

Fundada el 1983, la Llibreria Ambra compleix enguany 25 anys al servici del lector. Primer  Dénia i després la Plaça de les Escoles Pies van acollir aquesta llibreria que fa uns anys es va haver de traslladar a la seua ubicació actual. Un espai més gran i obert en el que arriben les novetats diàriament, però on mai es descuiden els grans llibres de la literatura. A la Llibreria Ambra podràs trobar tot el que necessites, des de llibres de text o tècnics fins als inoblidables clàssics. Vine i ho voràs!

12 responses to “LA LLIBRERIA

  1. una llibreria impressionant!

  2. Formidable, sí. La conec des de la seua fundació i mantinc una relació gairebé conjugal amb ella. Per cert, puc encomanar-vos “La vida Meravellosa” de Stephan Gould? Vull regalar-ho a un amic. També interessaria el llibre gran de Lynn Margulis —la millor biòlega del segle!— Crec que s’intitola “Què és la vida?”, el que és un clar homenatge al famós opúscul de Edwin Schrödinger del mateix títol. Gràcies.

  3. Enhorabona per la iniciativa. Ja aneu a anys llums d’altres llibreries i això no us acomoda; i, a sobre, no heu perdut el contacte amb la gent.

    Salut

  4. Ambra=paraula amb diversos significats. Originalment, Ambra designava el nom d’una fada que utilitzava roba de colors i joies diferents la qual encisava amb paraules sortides de fonts de paper (també anomenades “llibres”). Es diu que la fada també era coneguda amb el nom de “Pepa”

  5. Madre mia Pepa… ¡Qué pedazo de librería!…

    Me dijisteis que era grande… pero despues de verla en la imagen, me quedo impresionado.

    Cuando pase por Gandía, os hare una visita.

    Enhorabuena y suerte.

  6. llibres, lliures
    llibres, llibreries
    llibreries, lliures

    ja se sab.
    una salutació, deixem un enllaç al nostre blog.
    vicent gironès.

  7. Hola, m’agradaria saber si teniu el llibre: El bes de l’aigua d’Elvira Cambrils. Una abraçada i gràcies.

  8. Endavant, Pepa! Sempre amb la fidelitat a la nostra llengua. M’agrada això!

  9. lo que mas me gusta es que si no tienen el libro que busco me lo piden y me envian un mensaje al movil cuando ya lo han recibido.

  10. Querida Pepa, un cordial saludo desde los madriles. Los veranos de mi infancia transcurrieron por las playas de Gandía. ¿Quién me iba a decir que muchos años después descubriría tu hermosa librería? Me habló de ti nuestro común amigo Ximo Sancho, de Gea. En unos días recibirás un regalo especial. Desde ya, un abrazo fuerte. Javier Jiménez

  11. Pepa, muchas felicidades y éxito en este año que comienza. Quería mandarte una tarjeta pero no tengo tu correo…
    un beso grande.

    alejandro rosas

Deixa un comentari